Våre katter

 

Her er en oversikt over katter vi har inne. Flere bilder kan sees på facebook, instagram eller finn.no.

 

Ta kontakt hvis du ønsker å adoptere en katt fra oss. Adopsjonen koster 1700 kr. Alle våre dyr blir levert ferdig vaksinert, chippet og kastrert/sterilisert med mindre de er for små. Er de for små inngår det i kontrakten at de innen rimelig tid skal få dette gjort, dette er inkludert i prisen.


Kattene vi har for adopsjon er hovedsaklig ute og inne-katter. Katten skal ha tilgang på ute-areale som hage, skog og utmark. Det vil forekomme av teksten om katten adopteres bort som kun inne-katt.

 

Smitt
Smitt1

Smitt:


Mitt navn er Smitt, jeg kom inn sammen med min bror Smule. Han fikk akkurat sitt eget nye hjem, og her sitter jeg da. Tenker det er på tide jeg også tar spranget og finner min egen familie jeg kan bo hos. En familie jeg kan elske. En familie som vil ta vare på meg hele mitt liv. Jeg er jo bare 6 måneder, så her snakker vi mange herlige år jeg ønsker sammen med deg😍 Jeg er leken, kosen og hengiven . Velger du meg ,tviler jeg på du vil angre. Jeg er kastrert, vaksinert og id merket.Lille
Lille1

Lille:


En nydelig katt både på utsiden og innsiden, litt rart egentlig etter alt hun har vært gjennom. Lille er navnet og hun er klar for å finne et trygt og god hjem, som hun kan være trygg resten av sitt liv. Lille har en god, myk pels og noen vakre tegninger i ansiktet. Lille har fått en spesiell plass i hjerte vårt, men vi kan jo ikke beholde alle selv, så nå håper vi rett hjem for denne skatten dukker opp. Lille elsker å sitte i vinduet å kikke, hun liker kos og går greit sammen med de andre pusene. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.
Athene
Athene1

Athene:


Athene kom fra Nyli i Arendal sammen med sin søster Cleo. Hun er en nydelig forsiktig liten pusefrøken med sin myke og lodne pels. Hun synes at mennesker er litt skumle og trenger tid for å bli trygg på oss. Hun er alltid rundt beina våre, og som sin søster, lar hun seg bestikk med mat og godbiter. Hun trives god med andre små og store katter i huset der hun bor. Athene bor også sammen med to hunder. Fordi hun er så forsiktig vil hun nok trives i ett hjem uten alt for små barn, da hun trenger tid for å bli helt trygg. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.


Tia
Tia1
Tia2

Tia:


Tia er en veldig pen og forsiktig pus som ønsker veldig å bli adoptert. Vi tror at med tid og tålmodighet så vil denne jenta bli en kosepus og glemme at ting er litt skummelt. Tia tar gjerne imot litt kos og gjerne en godbit om du har. Hun bor for tiden på pusehuset med alle de andre pusene og det fungerer fint. Tia liker seg best oppe i høyden så hun kan følge med på alt som skjer. Det er viktig at de som vil adopterer Tia forstår at det kan ta litt tid før hun blir trygg. Hun er en helt herlig jente og er sterilisert, vaksinert og id merket.


Cleo
Cleo1

Cleo:


Cleo er født ca 15. juli 2023 og ble funnet på Nyli i Arendal. Hun er en forsiktig, men veldig leken og nysgjerrig liten pusefrøken. Samtidig synes hun at mennesker er litt skumle, men hun er først i matkøen så hun lar seg lett bestikke med mat og godbiter. Hun trenger tid for å bli 100 prosent sikker på at mennesker ikke er så skumle. Cleo kan komme opp i fanget når hun leker og glemme en stund at mennesker er litt skumle. Hun fungerer veldig greit med andre små og store katter. Cleo bor også sammen med to hunder i fosterhjemmet. Vi tror hun passer best i et hjem med ikke for små barn. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.


Myra
Myra

Myra - reservert:


Hils på Myra som er en kjempe søt liten pus med masse fart og et glimt i øye. Favoritt lekene er laserpenn og garn tråd, så ho er ikke kravstor på leke fronten. Hun sier tydelig ifra når ho kjeder seg og syns det er på tide med en runde, eller 10 rundt bordet med garntråden. Myra er nå klar for å finne sitt eget hjem der hun kan bli elsket å ha det fint. Selv om hun er en liten rampefrøken så er hun også glad i å slappe av og få kos. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.


Zuki
Zuki1

Zuki:


Zuki er antatt født ca 15.5.22 og vi synes hun er en kjempe søt katt. Denne vakre damen liker godt å være rundt mennesker, men synes det er greit om man følger halvmetersregelen. Egentlig elsker hun å bli kost med, men hun er litt skeptisk enda. Zuki kom til oss som liten livredd kattunge og har virkelig kommet en lang vei. En tålmodig eier kan gjøre henne til en ordentlig kosekatt. Hun er veldig glad I andre katter og skikkelig leken når man leker med henne. Hun stoler aller mest på barn og pensjonister. Vi tror hun vil trives best i hjem med andre katter. Zuki er sterilisert, vaksinert og id merket.

Jeppe
Jeppe1

Jeppe:


Fineste Jeppe kom inn til oss helt totalt utslitt, hun lå lenge helt stille inne i huset sitt. Undervektig og lite gnist i øynene. Vi passet godt på Jeppe, ga hun behandling, kjærlighet, mat og drikke og tiden hun trengte for å komme seg på beina.

Stakkars lille tusta fortjener virkelig å få et ordentlig godt hjem der hun får tid, omsorg og kjærlighet. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.


Birdie
Birdie

Birdie:


Birdie er en vakker, klok, trygg og fin katt. Hun har vært en dedikert, seriøs og oppmerksom mor og nå gleder hun seg til å få sitt eget hjem. Et hjem der hun kan få masse kjærlighet og trygghet. Hun har fått navnet sitt av sine kloke, litt rovfulaktige øyne og en veldig merkelig mjauing. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.
Mandel
Mandel1

Mandel:


Hils på fine Mandel som nå er klar for å finne sitt foralltidhjem. Hun er en liten men tøff frøken som elsker kos. I starten freste hun en del men samtidig veldig kosen så vi lurer på hva denne fine katten har opplevd. Noen ganger er det best å ikke vite tror vi, men hun er i alle fall så glad i kos at hun hiver seg ned på siden. Kjempe herlig personlighet og nysgjerrig frøken. Tror du mandel kan være en katt for deg så er det bare å ta kontakt for en hyggelig prat. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.Trude
Trude1

Trude:


Trude er en artig pus som vi jobber mye med for å få ho til å stole på oss. Heldigvis er hun veldig leken å da glemmer hun at verden er ganske skummel. Hun trenger tid for å bli trygg men vi ser stadig fremskritt. Trude har noen kule tegninger i fjeset, det ser ut som hun har vampyr tenner. Vi syns hun fortjener en mulighet til å prøve seg da rett hjem dukker opp for denne nydelige katten. Vi jobber med Trude hver dag så en dag er vi sikker på at hun blir en trygg pus. Trude er sterilisert, vaksinert og id merket.


Andreas
Andreas1

Andreas:


Andreas kom inn til oss ganske så forkommen. Han hadde nok mistet troen på menneskene for han brukte litt tid på å forstå at vi bare ville han alt vel. Andreas måtte minnes på hvordan det var å være huspus. Han fikk også trukket en svært smertefull hjørnetann. Det som er gøy med han er at nå er han en skikkelig kosegris som igjen stoler på oss mennesker .Han stuper oppi fanget vårt for å få kos og Andreas gir deg gjerne en kos eller en litt blaut nesenuss på kinnet. Han er kastrert, vaksinert og id merket.


Lonely
Lonely1
Lonely2

Lonely:


Lonely er en nydelig og veldig snill pus som er utrolig kosete når hun først skjønner at det er ok.

Hun er ei vakker jente som trenger et rolig hjem.

Lonely er sterilisert, vaksinert og id merket.

Viktor
viktor1

Viktor - reservert:


Viktor er et lite men stort veldig søtt sjarmtroll. Han er litt skeptisk til fremmede men med litt mat i hånda så blir man fort venner. Viktor er veldig glad i å være ute, så han håper på at han så fort som mulig får komme til et hjem med katteluke, så han kan få gå ut og inn akkurat som han vil. For øyeblikket så mjauer han sin store nød foran utgangsdøren til fosterhjemmet sitt. Han er også veldig selskapssyk og vil helst være der hvor menneskene han er glad i er. Selv om han er på do. Vær forberedt på at han er veldig god til å smiske og legger seg gjerne langflat rett forran deg for å vise at han er der og at han tar imot godbiter. Og hvis du har en børste til pelsen så er det ganske fantastisk sier han og lek med hyssing er kjempe gøy. Viktor er kastrert, vaksinert og id merket.Cashew
cashew1

Cashew:


For ei herlig tuste som har fått navnet Cashew, hun er en skikkelig artig liten frøken. Hun er leken, kosen og utrolig nysgjerrig. Hun går greit sammen med de andre kattene og sier ifra om det er noe som ikke er ok. Hun er så søt for når vi kommer inn i rommet så møter hun blikket ditt, hun lurer på om du har med noe å spise eller om hun kan få kos. Nå er hun klar for å finne sitt eget hjem der hun kan kose seg videre. Cashew er sterilisert, vaksinert og id merket.


Fleksi
Fleksi1

Flexi:


Flexi har tatt turen helt fra Bykle sammen med søskna sine og ble reddet inn rett før snøen kom. Flexi er ca 5-6 måneder og er litt redd for oss mennesker, men liker veldig godt å være rundt beina på fostermor og far. Flexi bor i dag sammen med en Schæfer, en Corgi, voksne katter og kattungesøskna sine. Så hunder og katter er ingen problem. 

Flexi er sterilisert\kastrert, vaksineret og    id-merket.


Fia
Fia1

Fia:


Fia en utrolig flink mammapus som har vært i fosterhjem sammen med sine 2 små. Nå har barna fått eget hjem, så nå er mor flyttet til pusehuset. Dette var bittelitt skummelt i starten så da var det tryggest inne i hulen. Fia elsker kos og begynner å komme mer og mer ut av hulen sin for å leke. Hun er en helt nydelig katt med et klokt blikk, hun ser liksom så omsorgsfull ut. Fia er nå klar for å bli tatt vare på å slippe å forsørge noe andre. Tror du at du er rett hjem så er det bare å ta kontakt for en hyggelig prat og eventuelt et møte. Fia er sterilisert, vaksinert og id merket.