Våre katter

 

Her er en oversikt over katter vi har inne. Flere bilder kan sees på facebook, instagram eller finn.no.

 

Ta kontakt hvis du ønsker å adoptere en katt fra oss. Adopsjonen koster 1500 kr. Alle våre dyr blir levert ferdig vaksinert, chippet og kastrert/sterilisert med mindre de er for små. Er de for små inngår det i kontrakten at de innen rimelig tid skal få dette gjort, dette er inkludert i prisen.


Kattene vi har for adopsjon er hovedsaklig ute og inne-katter. Katten skal ha tilgang på ute-areale som hage, skog og utmark. Det vil forekomme av teksten om katten adopteres bort som kun inne-katt.

 

kompis
kompis1
kompis2

Kompis:


Kompis er en utrolig kjelen, pen og rolig pus på ca 1 år. Kompis liker helst å ligge inne i huler, under tepper eller generelt hvor det er litt trangt så hun kan føle seg trygg. Når man setter seg ned for å kose med kompis så er det lite hun synes er bedre. Kompis faller fort til ro og maler etter ett par minutter med kos. Nå er hun på utkikk etter sitt foralltid hjem og er sterilisert, vaksinert og id merket.

Votte
Votte1
Votte2

Votte:


Denne skjønne jenta ble fanget fra en kattekoloni med over 20 katter. Hun fikk navnet Votte pågrunn av de søte potene. Hun er en forsiktig men nysgjerrig jente som vi jobber mye med for at hun skal bli trygg på mennesker. Votte har verdens skjønneste lyder når vi kommer inn døra eller når hun ser sine firbente venner. Noen av bestevennene til Votte bor nemlig på pusehuset og det synes hun er helt topp. Hun er en pus som trenger mye tid og trygghet i et nytt hjem og gjerne sammen med andre katter. Men det går fint alene også så lenge hun får masse oppmerksomhet på hennes betingelser. Er Votte en katt som kan passe for deg og du har tid til å jobbe med henne så ta gjerne kontakt. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.


SLB
SKyr, Louie og Beyla

Skyr, Louie og Beyla:


Hils på Skyr, Louie og Beyla som nå er kjempe nysgjerrige og klare for nye hjem. De er alle tre veldig lekne og sosiale kattunger på ca 4 1/2 måned. Er du på utkikk etter en eller to nye venner så bare ta kontakt for en hyggelig prat. Rød skrift er jente og blå skrift gutt. De er sterilisert, vaksinert og id merket.


Casanova3
Casanova
Casanova2

Casanova:


Denne vakre panteren heter Casanova. Han er en vakker gutt som nå trenger sitt eget hjem. Casanova er en voksen katt som elsker kos. Han er litt skeptisk til fremmede og vil trenge litt tid i nytt hjem. Han bor i dag på vårt pusehus med flere andre katter, og det går veldig greit. Så et hjem med eller uten andre katter spiller ingen rolle. Casanova er en lover not a fighter. Han er kastrert, vaksinert og id merket.


Loki
Loki2
Loki3

Loki:


Loki med de fine ”vottene” er klar for adopsjon og ser etter et varig hjem. Han er en utrolig fin, trygg, og kosen pus. Han kom inn til oss fra et privathjem og trives på kattehjemmet vårt. Han bor der nå sammen med sine søsken og de andre firbente vennene. Vi tror han vil passe i de fleste hjem enten med eller uten andre katter. Han er kastrert, vaksinert og id merket.


Hedvig1
Hedvig2
Hedvig

Hedvig:


Hedvig er en ung frøken som elsker kos og hun liker å være der menneskene er. Hun deler gjerne sofa med deg når hun ikke løper rundt etter leker på gulvet. Da Hedvig kom inn til oss var hun veldig tynn, sulten og full av mark, men med mye omsorg og trygghet er hun nå normalvektig. Hun er en liten pus med ører som en gaupe og øyne som et fabeldyr. Hedvig er rett og slett nydelig og bør sees. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.LilleMy
LilleMy1
LilleMy2

LilleMy:


Se på denne søte jenta *smelt*. Hun heter Lille My og kan med første øyekast virke som en litt forsiktig frøken men sannheten er at hun elsker kos. Når hun blir litt kjent med deg så kommer hun luskende bort til deg. Nå for tiden er hun på kattehjemmet med de andre pusene og det fungerer fint. Hun er nå klar for å bli skjemt bort i et hjem hun kan være i for alltid. Ta gjerne kontakt om du har interesse for denne søte jenta. Lille My er sterilisert, vaksinert og id merket.


Tore
Tore1
Tore2

Tore:


Tore er en nysgjerrig, artig og veldig pen katt. Han er litt forsiktig enda men vi jobber mye med Tore og det går riktig vei. Vi leter etter et hjem med eiere som har tålmodighet og har tiden som skal til for at denne gutten skal bli en trygg pus og stole på mennesker. På huset vårt deler han gjerne plass med de andre kattene så han kan godt bo med andre firbente venner. Når vi kommer inn døra så kikker han nysgjerrig og følger med på hva vi gjør. Nå har han begynt å snuse på hendene og legge poten forsiktig på handa for å dra den til seg for å vaske deg litt ;) Vi tror virkelig at han kan blomstre opp i rett hjem. Tore er kastrert, vaksinert og id merket.


Ollie1
Ollie
Ollie2

Ollie:


Ollie er en nydelig pusegutt som ser etter et rolig hjem uten barn da brå bevegelser og høye lyder er skummelt. Han ble nemlig født ute sammen med sine søsken og ble reddet inn i varmen sammen med pusemor. Nå har Ollie begynt å venne seg til oss mennesker og han har funnet ut at det er helt nyyyydelig med magekos, han elsker å bli klødd på magen 😻 Han er likevel den i kullet som har gjemt seg mest bak mammaen og søkt trygghet i henne, så han trenger å jobbes med. Han er kastrert, vaksinert og id merket.

Nitus
Nitus1

Nitus:


Skjønne, fine og litt redde Nitus er 1 av 3 kattunger som ble funnet i en låve. Hun er utrolig nysgjerrig og vil så gjerne være med der det skjer men ting er veldig skummelt enda. Heldigvis er det stor fremgang fra å ligge under senga og pile så fort man så på henne til å være med i lek og komme bort og spise fra handa.(Man kan jo lure på hva ho har vært gjennom) Denne skjønne jenta vil trenge mye tid og tålmodighet i nytt hjem så Nitus kan gjerne bo sammen med andre firbente venner. Nitus vil bli sterilisert, vaksinert og id merket.

Lillilabbetuss
Lillilabbetuss1

Lillilabbetuss:


LilliLabbetuss, ei lita fartsfylt frøken som kommer som ei kule rundt hjørnene i forhjemmet av og til. Hun er super søt og maler veldig høyt når hun koser. Nå bor hun sammen med sin mor og 3 ganske store «onkler», så hun er vant med andre katter og barn. LilliLabbetuss er ikke så glad i å bli holdt, men kommer gjerne bort for litt kos når du kommer inn i rommet. Hun er nå veldig klar for sitt eget hjem og klar for nye eventyr. LilliLabbetuss er sterilisert, vaksinert og id merket


lussa
lussa1
lussa2

Lussa:


Lussa er en veldig selskapsyk katt, som helst ligger på fanget hele dagen og gjerne natten også. Hun elsker alt av mat, og små prater når ho skjønner ho skal få noe snacks. Lussa er en veldig snill og grei pus som tolererer det meste og er nå klar for nye eventyr i nytt hjem. Hun er kjempe søt. Lussa er sterilisert, vaksinert og id merket.


Høsti
høsti1
høsti2

Høsti:


Høsti er ei herlig, forsiktig frøken med store, vakre øyne og en deilig myk pels. I fosterhjemmet sitt har hun bodd med en annen ung katt og tre kattunger og det fungerer fint. Høsti syns det er godt å ligge inntil den andre katten, eller løpe og leke sammen så et hjem med andre firbente venner er flott. Høsti er bare rett over 1 år og har bodd ute mesteparten av livet sitt så hun lærer litt og litt hver dag at mennesker er snille. Likevel elsker hun kos når hun føler seg trygg og er en veldig omsorgsfull pus ovenfor de andre pusene. Høsti vil bli kjempegodt selskap for eldre, eller noen med god tid til å trygge henne. Dette er ei frøken som allerede har lært seg å finne luksus i huset, og vi finner henne stadig sovende under de mykeste teppene, eller de største putene i huset..-eller midt i skittentøyskurven.😅 De som kan gi henne den tiden og kjærligheten hun fortjener for å bli trygg, vil få en fantastisk takknemlig kosepus på sikt. Høsti er sterilisert, vaksinert og id merket.

Tiril1
Tiril
Tiril2

Tiril:


Dette er Tiril en kjempe skjønn frøken, som gjerne er der du er. Hun kan gjerne bo alene men kan nok gå sammen med en ikke dominerende venn også. I fosterhjem har hun bodd sammen med 3 store hannkatter og babyen sin, det har gått greit med unntak av litt fres. Tiril kan også bo sammen med barn, gjerne fra 7-8 år og oppover. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket

Morris
Morris1
Morris3

Morris:


Jeg heter Morris og er født ute. Når jeg kom i forsterhjemmet mitt så bare gjemte jeg meg, nå kommer jeg gjerne opp på fanget og koser. Kos er det beste jeg vet. Jeg er fortsatt litt skvetten, men ikke på langt nær så redd som jeg var. Jeg ønsker meg et hjem hvor jeg kan bli foralltid. Morris er kastrert, vaksinert og id-merket.


Pepperpotts
Pepperpotts2
Pepperpotts3

Pepperpotts:


Denne skjønne lille jenta heter Pepperpotts og hun er en kjærlig, kosen og leken pus. Hun kom inn til oss fra privathjem sammen med sine søsken. Pepperpotts er nå på jakt etter sitt eget hjem som hun kan vokse og bli gammel i. Hun kan gjerne bo med andre katter også. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.


Monsemann
Monsemann1
Monsemann2

Monsemann:


Er du ensom og mye hjemme; da er Monsemann drømmekatten for deg. Han er en litt forsiktig og sjenert pus i starten men når han blir kjent med og trygg på deg så gir han 100% av seg selv. Han viser ikke noe stor iver over å være ute men derimot vil han være inne sammen med deg og å «hjelpe» deg med alt du gjør. Aller helst ønsker han at du bærer han som en baby hele dagen da han elsker å bli dullet med. Monsemann er med andre ord en skikkelig kosegutt. Han ser etter et rolig hjem med rolige mennesker som er mye hjemme og som har masse tid til han. Han fungerer ikke så greit med andre katter så et hjem hvor han får være eneste pusen vil bli perfekt. Monsemann er kastrert, vaksinert og id merket.


Ela
Ela1

Ela:


Ela er ei tøff frøken som er født og oppvokst i en låve, så litt skvetten enda. Hun har en nydelig sort, blank og myk pels. Ela er nå ca 12 uker og søker sitt drømmehjem. Hun er veldig glad i kos på magen og maler som en motor når hun er i avslappet modus. Ela bor i dag sammen med sine 2 søsken og 2 voksne katter så hun kan gjerne bo sammen med andre firbente venner. Vi jobber mye med å trygge Ela og det er viktig i et nytt hjem at hun får tid og tålmodighet for å bli vant til mennesker og helt trygg. Hun vil bli sterilisert, vaksinert og id merket.


Dexter3
Dexter
Dexter2

Dexter:


Dexter er en rolig og god gutt, veldig forsiktig i starten til han blir kjent med nye mennesker men når han da blir trygg så er han veldig kosete. Går godt overens med andre katter men vil nok passe best i et hjem uten barn. Dexter er kastrert, vaksinert og id-merket.


Mila
mila1
mila2

Mila:


Mila er en veldig leken, søt og artig jente. Sjekk den pelsen og de fine øynene. Hun blir mer kontaktsøkende for hver dag og når hun får kos så purrer hun som bare det. Hun bor nå i forhjem sammen med sin bror men Mila er nå klar for å finne sin egen familie og et foralltidhjem. Har du tenkt å skaffe deg en liten venn så kanskje Mila er den du leter etter? Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.Johan
Johan1

Johan:


Johan er en søt, forsiktig og fin godt voksen gutt. Han tar gjerne imot kos og da maler han som en motor, om du får startet han. Han spør ikke etter kos selv enda men vi tror det vil skje om han blir trygg i sitt eget hjem. Her om dagen kom han ned på gulvet når jeg satt der og det er et stort fremskritt. Johan har vokst opp ute i en kattekoloni så han går fint sammen med andre trygge katter. Han vil trives i et hjem der han kan få ro, kjærlighet og tid. Tenker du at du har det skjønne Johan trenger så ta gjerne kontakt. Han er kastrert, vaksinert og id merket.


frank
frank1

Frank:


Frank er en artig, fin og snill pus. Han har en helt nydelig pels og tror han vet det selv at han er veldig nydelig. Han er litt forsiktig av seg og gjemmer seg ofte på dagtid men på kvelden og natta driver han på som en villmann. Han bor i forhjem sammen med sin søster og det fungerer fint. Men nå er Frank på jakt etter sitt eget hjem og nye mennesker som kan trygge og gi han all den kjærligheten han fortjener. Frank er kastrert, vaksinert og id merket.


Oliver1
Oliver
Oliver2

Oliver:


Oliver er en nydelig pusegutt som ser etter et rolig hjem uten barn da brå bevegelser og høye lyder er skummelt. Han ble nemlig født ute sammen med sine søsken og ble reddet inn i varmen sammen med pusemor. Nå har Oliver begynt å venne seg til oss mennesker og han har funnet ut at vi kan være ganske alrighte. Han er kastrert, vaksinert og id merket.

ellie
ellie1

Ellie:


Hei! Mitt navn er Ellie og jeg ble funnet i en garasje sammen med mine 5 små pusebarn da de bare var 1 døgn gamle. Jeg var så takknemlig for å komme inn i varmen med mine små at det første jeg gjorde var å hoppe i fanget til fostermor. Jeg er hverken redd for barn eller voksne og synes det er litt irriterende nå som barna mine tar all oppmerksomheten for jeg vil jo helst ha alt av den selv. Mine små har fått nye hjem så nå håper jeg det finnes et kjærlighetsfullt hjem igjen til meg også. For jeg har så mye Kjærlighet å gi ♥️ Jeg vil bli sterilisert, vaksinert og id-merket når mine små blir større. Jeg vil være klar for et nytt hjem rett før jul men dere må gjerne komme å hilse på meg allerede nå i fosterhjemmet hvor jeg bor.


LM
LM1
LM2

Lady Maren:


Lady Maren er en søt, forsiktig og sjarmerende pus som gjerne tar imot kos. Hun bor for tiden på pusehuset sammen med de andre pusene og det går veldig fint. Hun har en silkemyk pels med noen nydelige farger. Lady Maren er sterilisert, vaksinert og id merket.


Lonely1
Lonely
Lonely2

Lonely:


Lonely er ei vakker jente som trenger et rolig hjem uten små barn. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.

Simba
Simba1
Simba2

Simba:


Simba er en litt forsiktig og rolig gutt. Han kan nok trenge litt tid for å slå seg til ro i et nytt hjem. Simba stortrives sammen med andre katter. Mennekser/ting er litt skummelt enda men når han først føler seg trygg så kan kan være en skikkelig kosegutt 💖 Han er kastrert, vaksinert og id merket.Annie2
Annie
Annie3

Annie:


Annie er en herlig og forsiktig pus. Sjekk de nydelige øynene og fargen i pelsen. Hun er veldig nysgjerrige på oss mennesker og tar imot litt klapp hvis hun føler seg riktig modig. Det er nemlig litt skummelt enda. Annie har vokst opp med mange katter så hun kan gjerne bo med andre firbente venner. Vi jobber mye med å få Annie trygg så hun trenger et rolig hjem med eiere som har tid og tålmodighet så hun kan bli trygg å vise seg som den fine pusen hun er. Annie er sterilisert vaksinert og id merket.Snuggles2
Snuggles
Snuggles1

Snuggles:


Snuggles er en herlig og sjarmerende katt. Han er både leken og en skikkelig kosegris. Han er veldig trygg på seg selv og snill med andre katter. Nå er han klar for nye eventyr i sitt eget hjem og kanskje det er hos deg? Snuggles er kastrert, vaksinert og id merket.Rose
Rose1
Rose2

Rose:


Se på denne nydelige pusen som har fått navnet Rose. Hun synes ikke andre katter er så gøy men oss mennesker elsker hun. Rose er en kosejente som prater mye og vil ha all din oppmerksomhet. Hun er veldig klar for å bli adoptert og å få sitt helt eget sted å bo helst bare sammen med mennesker. Hun har en nydelig myk pels og noen fortyllende øyne :) Rose er sterilisert, vaksinert og id merket.


Tops2
Tops
Tops3

Tops:


Topps er en godt voksen herremann på 7 år +. Men ikke la deg lure av alderen, for han liker både lek og kos, og har en god appetitt, samt utmerket jaktinstinkt. Han har mye på hjertet, og vil gjerne fortelle deg om dagen sin i form av mjau og brrt lyder. Fuglevideoer på Youtube er hans favoritt, ellers så er det meste av TV-show spennende 😃 Tops vil gjerne være med deg rundt i huset når han er trygg på deg, dog ikke på fanget, det blir litt for intimt. Han kan fint bo med andre katter. Han er ganske sjenert av seg, og trenger litt tid på å bli kjent med folk, så et rolig hjem uten små barn vil være best for Topps. Han er kastrert, vaksinert og id-merket.


Rolf
Rolf1

Rolf:


Rolf er så søt der han ligger oppe på hylla og kikker på oss og lurer på om vi er snille. Han er litt skeptisk enda. Vi jobber mye med Rolf så han kan bli trygg og han tar nå imot klapp og stryk -men godbiten blir spist når ingen ser han ;) Noen katter trenger mer tid enn andre, og heldigvis ser vi at det går sakte men sikkert fremover med han. (Gudene skal vite hva han har vært igjennom). Rolf har vokst opp i en kattekoloni så han trives sammen med sine firbente venner. Rolf er en veldig skjønn gutt og vi tror med god tålmodighet, tid og trygghet vil han bli en trygg pus. Vi ser etter det perfekte hjem som kan passe for Rolf. Han er kastrert, vaksinert og id merket.


Koss2
Koss1
Koss3

Koss:


Koss er en veldig søt og forsiktig pus som trives best inne i sin hule på pusehuset. (Så bildene er tatt av han på sitt fristed, den trygge hulen) Vi jobber mye med å trygge Koss og å få tillit slik at han kan bli tryggere og stole helt på mennesker. Han tar imot klapp og stryk og da ser det ut til at han koser seg. Koss er en pus som vil trenge mye tid for å bli trygg i sitt eget hjem så vi ser etter noen som er rolige og har tiden som skal til for at denne fine gutten kan få tillit. Koss er fra en kattekoloni så han er vant til andre firbeinte venner. Han er kastrert, vaksinert og id merket.


Isa1
Isa2
Isa

Isa:


Isa er en litt spesiell dame som trenger et rolig sted å bo. Vi har falt veldig for denne skjønne jenta som så gjerne vil bort å kose med oss men hun synes de andre kattene tar litt for mye plass. Da Isa kom inn til oss var hun veldig sliten og trengte mye omsorg for å bli seg selv igjen. Hun vil trenge litt tid og tålmodighet i et nytt hjem. Isa er sterilisert, vaksinert og id merket.

Børre
Børre1
Børre2

Børre:


.Børre er en utrolig søt og leken liten gutt på ca 12 uker. Han er født og oppvokst i en låve så mennesker er enda ganske skummelt. Men vi ser fremgang hver dag på jobben vi gjør med å trygge pus og vise at mennesker og hender ikke er farlig. Børre er en veldig gøy pus og når han stoler på deg så maler, maler og maler han og glemmer litt at vi mennesker er noen skumle «dyr». Børre kan gjerne bo med andre katter fordi nå bor han med sine søsken og 2 voksne katter og det går fint. Men Børre vil trenge mye tid og tålmodighet for å få tillit til deg i nytt hjem. Han vil bli kastrert, vaksinert og id merket.

lucy
lucy1
lucy2

Lucy:


Lucy er en veldig bedagelig og kosete katt som gjerne kan sove hele dagen. Lucy er en nydelig jente som elsker å leke med små lekeballer og koser seg veldig på teppet sitt i sofaen. Hun er for tiden i forhjem sammen med mor og bror og det fungerer fint, men Lucy er nå klar for å ut i den store verden og å flytte til et godt hjem. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.


Sonja
Sonja2
Sonja1

Sonja:


Denne vakre pusen heter Sonja og er født 01.09.2018. Hun er rolig og harmonisk og lett å ha med å gjøre. Sonja er tilpasningsdyktig og hun er vant til å være mye ute men kan gjerne roe seg inne også. Hun prater når man snakker til henne og trives godt med folk i nærheten. Da roer hun seg gjerne i stolen sin eller kommer bort til deg for å kose. Sonja er renslig og spiser kun tørrfór og er derfor enkel i matveien. Hun er ganske stor og har mye deilig og myk pels som krever litt stell. Hun liker å bli børstet og stelt med (en stund). Hun trenger nå et rolig hjem helst uten hunder og småbarn. Sonja er sterilisert, vaksinert og id merket.