Våre katter

 

Her er en oversikt over katter vi har inne. Flere bilder kan sees på facebook, instagram eller finn.no.

 

Ta kontakt hvis du ønsker å adoptere en katt fra oss. Adopsjonen koster 1700 kr. Alle våre dyr blir levert ferdig vaksinert, chippet og kastrert/sterilisert med mindre de er for små. Er de for små inngår det i kontrakten at de innen rimelig tid skal få dette gjort, dette er inkludert i prisen.


Kattene vi har for adopsjon er hovedsaklig ute og inne-katter. Katten skal ha tilgang på ute-areale som hage, skog og utmark. Det vil forekomme av teksten om katten adopteres bort som kun inne-katt.

 

Louie

Louie:


Etter mange uker i fosterhjem med tålmodighet og kjærlighet , har lille Louie vist at han er en skikkelig kosepus. Han brukte lang tid på å bli trygg der, og vi vet at det vil han trenge i nytt hjem også. Han har vært hos oss halveannet år nå og vi aner virkelig ikke hva han har opplevd før han kom inn i vårt system.

Louie vil nok passe best i ett rolig hjem med voksne mennesker. Tar man sjansen på denne skatten her, vil man ikke angre. Men det kreves tid og tålmodighet de ukene han trenger. Han har fått fødselsdato 6.6.22 og er kastrert, vaksinert og id merket.Mailo
Mailo1
Mailo

Mailo:


Mailo har fått fødselsdato 12 januar 2016. Han er en kjempe flott kar. Han er glad i kos og kommer gjerne for å hilse når vi kommer inn i rommet. Han går godt sammen med de andre kattene på huset, men er nå klar for sitt eget hjem. Han elsker å ligge i hengekøye å slappe av og til tider logrer han som en hund. Kjempe herlig fyr er han. Men Mailo har nok opplevd noe ugreit for han takler dårlig å bli løftet, og inn i bur ja det er superskummelt. Dette er noe vi jobber med å øve og trygge han på. Mailo er kastrert, vaksinert og id merket.


Dubai
dubai1

Dubai:


Dubai elsker oppmerksomhet og gjør alt for å være midtpunktet. Snill, og vil gjerne møte deg for kos. Han er en nysgjerrig, aktiv og veldig morsom kattunge på 14 uker. Går overens med andre katter og hunder. Kan trives i de fleste hjem. Han er født 15. Februar og er kastrert, vaksinert og id merket.

Koz
Koz1

Koz:


Koz som virkelig lever opp til sitt navn og elsker kos. Han er nysgjerrig, snill med de andre kattene og ligger gjerne litt i fanget. Koz er nå på jakt etter sitt eget hjem og ser frem til å dele sofa med en ny eier. Koz liker å leke, men kan godt sitte å se ut av vinduet og filosofere litt også. Han er kastrert, vaksinert og id merket.
tora
tora1
tora2

Tora - reservert:


Tora er en fin pus på 4/5 år. Hun kom i fosterhjem etter å ha blitt operert for grønn stær og for høyt trykk på det høyre øyet og trukket en tann. Omstillingen fra å ha sett på begge øynene til å bare se på det ene har hun tatt med bravur. Hun har brukt tiden i fosterhjem godt og hopper nå greit opp på bord og liknende uten problemer. Hun går greit overens med fosterhjemmets hund og katter. Tora er en voksen dame som sier ifra om ting blir for mye og noen kommer overraskende på. Eneste hun gjør er å dunke dem med labben og frese litt. Tora er en skikkelig kosepus. Hun maler høyt og kan gjerne ligge lenge i fanget. Siden Tora fikk øyet fjernet i voksen alder er det litt hensyn å ta når vi skal velge riktig hjem. Hun vil trives best hos voksne folk som er litt rolige og evt har store barn som kan og ta hensyn. Tora er veldig klar for sitt eget hjem og lengter etter sin egen familie som hun kan kose seg med både ute og inne. Tora er sterilisert, vaksinert og id merket.


Tundra
Tundra
tundra1

Tundra:


Tundra en silkemyk sort dott som er glad i oppmerksomhet og kos. Hun koser seg på pusehuset, farter rundt med den store bustete halen sin. Hun tar gjerne imot kos og har du en godbit blir dere veldig gode venner. Tundra har fått fødselsdato 3.07.23 og er sterilisert, vaksinert og id merket.

Streken

Streken:


Hils på Streken en helt fantastisk katt. Han er kosete, han melketråkker, sutter på fingeren og får ikke nok kos. Streken ligger gjerne i fanget og han mjauer når vi kommer mot han og «hilser» på oss. Streken er nå klar for adopsjon og vil passe i de fleste hjem og tar gjerne med seg sin venn Mari, om dere ønsker å adoptere 2 puser. I fosterhjemmet har han hilst på hundene å det gikk veldig fint. Han er kastrert, vaksinert og id merket.


minnie2
minnie1
Minnie

Minnie:


For en nydelig katt som elsker kos. Hun har hatt kull på kull med kattunger og er selv så ung. Født ca 22.5 21.Nå er Minnie trygg og klar for å finne sin helt egen familie som hun kan bo hos å være midtpunket. Hun er en artig liten pus som elsker oppmerksomhet men samtidig er litt på vakt. Minnie går greit overens med de andre kattene på huset og når du kommer inn i rommet søker ho din oppmerksomhet hver gang. Kjempe søt og er sterilisert, vaksinert og id merket.

Milo
milo2
milo1

Milo:


Milo er en leken, aktiv og snill kattunge på 14 uker. Han er med på alt som er gøy, og elsker å utforske alt rundt seg. Vant til hund og andre katter. Glad i kos, og kommer bort til deg for å hilse. Liker å være høyt og lavt, en veldig morsom kattunge. Kan trives i de fleste hjem og er født 15.februar. Milo er kastrert, vaksinert og id merket.

Balder
Balder1

Balder:


Hils på Balder en sosial, kosete og leken katt. Som nå søker et hjem han kan kalle sitt for alltid. Han er et lite godis troll så har du en godbit blir dere fort bestevenner. Balder er litt skvetten når det er små barn i nærheten så vi tenker et hjem uten barn eller med litt større barn passer for han. Balder har en kjempe nydelig og myk pels som vil trenge litt stell. Om du tror han kan være en katt for deg så bare ta kontakt så avtaler vi et møte. Balder er kastrert, vaksinert og id merket.


Neo
Neo

Neo:


Hils på Neo, en kjempe søt katt. Han er litt forsiktig av seg, men når han tiner er han en kosegris og meget leken. Nå leter han etter et hjem han kan ha foralltid der han kan være trygg og få omsorg. Neo har et helt nydelig uttrykk og han er snill med de andre kattene. Neo er født 8.4.2019. Han er kastrert, vaksinert og id merket.

Helix
helix2
helix1

Helix:


Helix en nydelig, energirik og artig pus. Elsker lek og fart. Han er nysgjerrig på de andre kattene og bærer leker i munnen som en hund. Han vil nok passe best i et hjem med mennesker som er vant til katt. Han er har fått fødselsdato 15.04.23 og er super klar for eget hjem. Helix er kastrert, vaksinert og id merket.


Rose
rose1
rose2

Rose:


Rose en nydelig sort og liten frøken som har fått fødselsdato 1.05.22. Hun er "sjefen" i rommet og sier ifra om noen kommer for nærme. Rose kommer deg imøte når du kommer inn i rommet, da stirrer hun på deg med de nydelige store øynene sine. Kos og godbit blir tatt godt imot. Rose er sterilisert, vaksinert og id merket.
Luna
Luna1

Luna:


Luna hadde født kattungene sine ute, men ble heldigvis funnet og tatt inn i varmen. Hun var litt skeptisk i starten, men har virkelig vokst og blitt ei god og trygg kosejente. Ligger gjerne i fanget. Men hun har nok opplevd litt av hvert på sin ferd før hun kom inn i varmen. Kan være litt forsiktig i starten med nye mennesker, men tiner fort opp. Hun elsker kattemynte, da blir hun om de fleste litt tussete, leker og ruller rundt. Hun godtar fint barn, men trekker seg bort om det blir for mye. Hun vil gjerne være eneste katt i nytt hjem. Hun er 2-3 år og er sterilisert, vaksinert og id merket.


Trude
Trude1

Trude:


Trude er en artig pus som vi jobber mye med for å få ho til å stole på oss. Heldigvis er hun veldig leken å da glemmer hun at verden er ganske skummel. Hun trenger tid for å bli trygg men vi ser stadig fremskritt. Trude har noen kule tegninger i fjeset, det ser ut som hun har vampyr tenner. Vi syns hun fortjener en mulighet til å prøve seg da rett hjem dukker opp for denne nydelige katten. Vi jobber med Trude hver dag så en dag er vi sikker på at hun blir en trygg pus. Trude er sterilisert, vaksinert og id merket.


JonnyJonny

JonnyJonny:


Jeg heter Jonny Jonny og er 6 mnd gammel. Jeg er sånn en typisk kattunge ingen vil ha, korthåret sort og hvit. Langbent og leken, litt sky. Men utrolig kjærlig og tillitsfull også. Jeg var den kattungen som ble til overs, og derfor endte opp i Dyrenes Hjelper sitt system. Håpet er at noen av dere der ute vil få øye på meg, at dere vil komme og velge akkurat meg.Putte meg inn i buret og ta meg med hjem. Elske meg og ta vare på meg i hele mitt liv Jeg er kastrert, vaksinert og id merket.


Julie
Julie1

Julie:


Endelig er Julie klar for adopsjon. Hun søker et rolig hjem. Vi har brukt mange mnd på å trygge Julie og endelig stoler ho på oss. Hun har fått fødselsdato 3.10.2022, og er en liten sjarmerende jente. Julie går greit sammen med de andre kattene, men er ikke så veldig interessert i de. Hun tar nå gledelig imot kos og er nysgjerrig på deg. Når det er på tide å stå opp så strekker hun seg så at hele hun rister, ørene peker bakover og tungen stikker litt ut. Da er det på tide å utforske litt, og leke litt når hun tror ingen ser på. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.

Lykke
Lykke1

Lykke:


Lykke er ei tilsynelatende forsiktig frøken på 14 uker. Hun ønsker et hjem der hun ikke trenger å konkurrere om oppmerksomheten med andre katter. Hun trenger å venne seg til deg, og ønsker tid og kjærlighet. Når man lærer seg henne å kjenne er hun veldig leken, nysgjerrig og snill. Vant til hund og andre katter. Aktiv og veldig spenstig. Hun er født 15. Februar og er sterilisert, vaksinert og id merket.