Våre katter

 

Her er en oversikt over katter vi har inne. Flere bilder kan sees på facebook, instagram eller finn.no.

 

Ta kontakt hvis du ønsker å adoptere en katt fra oss. Adopsjonen koster 1500 kr. Alle våre dyr blir levert ferdig vaksinert, chippet og kastrert/sterilisert med mindre de er for små. Er de for små inngår det i kontrakten at de innen rimelig tid skal få dette gjort, dette er inkludert i prisen.


Kattene vi har for adopsjon er hovedsaklig ute og inne-katter. Katten skal ha tilgang på ute-areale som hage, skog og utmark. Det vil forekomme av teksten om katten adopteres bort som kun inne-katt.

 

Loffus
Loffus

Loffus:


Loffus er klar for adposjon til et hjem som har tålmodighet og tid, slik at Loffen kan blomstre og bli helt trygg. Han er en voksen katt som ble funnet ute, -redd, hjemløs og sulten. 

Loffus har det fint på pusehuset men håper at han en dag vil komme til en fin familie som han kan kalle sin, der kos og godbiter sitter løst. Loffus antas å være rundt 5 år gammel.

Han er kastrert, vaksinert og id-merket.

Rocky1
Rocky
Rocky2

Rocky:


Rocky er klar for adopsjon og venter spent på å finne sin match. Han er en utrolig herlig gutt med et nydelig ansikt. Rocky er tillitsfull og kosete og synes det er spennende å bli børstet. Ta gjerne kontakt om du tror Rocky kan være en katt for deg. Han er kastrert, vaksinert og id merket.


Robbie
Robbie1

Robbie: 


Robbie er en nydelig pus på snart 1 år. Han er helt svart og har myk kort pels. I tillegg har han ekstra tær på forbeina. Robbie kom til oss i fosterhjem i sommer og var da veldig redd for mennesker. Han føler seg nå ganske trygg der han går rundt i hele huset. Hunden har blitt hans venn og de henger stadig sammen. Om natten vil han enten ligge ved føttene i sengen til jenta på 11 år, eller så er han glad i å ta hundens seng og så må hunden ligge på siden. Robbie trenger fremdeles å bli enda mer trygg, men når fostermor kommer med godis kommer han løpende og opp på fanget, fostermor får da lov til å ta på han. Utenom det smetter han fort unna hvis noen vil kose, her trengs det mer trygging. Vi er sikre på at Robin vil blomstre i sitt eget foralltid hjem, med noen trygge og tålmodige mennesker rundt seg. Han er kastrert, vaksinert og id merket


Athena
Athena1

Athena:


Athena er en kosete, leken, og ekstremt snill, men litt skvetten pus. Hun bor for tiden i fosterhjem sammen med sin bror (Bast) noe hun syns er helt topp. Så Athena kan godt tenke seg å bo sammen med han i et foralltidhjem hvis det er mulig. De leker og koser seg men er nå klar for å bli adoptert. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.Johan
Johan1

Johan:


Johan er en søt, forsiktig og fin godt voksen gutt. Han tar gjerne imot kos og da maler han som en motor, om du får startet han. Han spør ikke etter kos selv enda men vi tror det vil skje om han blir trygg i sitt eget hjem. Her om dagen kom han ned på gulvet når jeg satt der og det er et stort fremskritt. Johan har vokst opp ute i en kattekoloni så han går fint sammen med andre trygge katter. Han vil trives i et hjem der han kan få ro, kjærlighet og tid. Tenker du at du har det skjønne Johan trenger så ta gjerne kontakt. Han er kastrert, vaksinert og id merket.


LM
LM1
LM2

Lady Maren:


Lady Maren er en søt, forsiktig og sjarmerende pus som gjerne tar imot kos. Hun bor for tiden på pusehuset sammen med de andre pusene og det går veldig fint. Hun har en silkemyk pels med noen nydelige farger. Lady Maren er sterilisert, vaksinert og id merket.


Viktor
viktor1

Viktor:


Viktor er et lite men stort veldig søtt sjarmtroll. Han er litt skeptisk til fremmede men med litt mat i hånda så blir man fort venner. Viktor er veldig glad i å være ute, så han håper på at han så fort som mulig får komme til et hjem med katteluke, så han kan få gå ut og inn akkurat som han vil. For øyeblikket så mjauer han sin store nød foran utgangsdøren til fosterhjemmet sitt. Han er også veldig selskapssyk og vil helst være der hvor menneskene han er glad i er. Selv om han er på do. Vær forberedt på at han er veldig god til å smiske og legger seg gjerne langflat rett forran deg for å vise at han er der og at han tar imot godbiter. Og hvis du har en børste til pelsen så er det ganske fantastisk sier han og lek med hyssing er kjempe gøy. Viktor er kastrert, vaksinert og id merket.


Fløffi
Fløffi1
Fløffi2

Fløffi:


Fløffi og søsknene har tatt turen fra Bykle ned til kysten for å finne seg ett nytt hjem. Hun er en skikkelig kosejente som maler og purrer dagen lang. Hun er fremdeles lettskremt og synes av og til vi mennesker er litt skumle, men er den av søskena som stoler mest på oss mennesker. Hun vil derfor fremdeles trenge tid og tålmodighet for å bli helt trygg. Hun går fint sammen med andre katter. Hun bor i dag sammen med to hunder, voksne katter og sine søsken. Fløffi er sterilisert, vaksinert og id merket.


Linni
linni1
linni2

Linni:


Skjønne Linni er en liten kosefrøken med silkemyk pels. Hun kom inn til oss med sin søster som nå har vært så heldig å ha fått nytt hjem. Linni er en nysgjerrig og leken pus som søker drømmehjemmet. I begynnelsen kan hun virke litt skeptisk men det er bare til hun skjønner at du bare vil henne godt. Linni har bodd sammen med mange puser så har du katt fra før som ikke er for dominerende så tror vi det vil fungere fint. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.

Louie
SLB

Louie:


Louie er kjempe nysgjerrig og klar for nytt hjem. Han er en leken og sosial gutt under 1 år. Han er kastrert, vaksinert og id merket.


Tia
Tia1
Tia2

Tia:


Tia er en veldig pen og forsiktig pus som ønsker veldig å bli adoptert. Vi tror at med tid og tålmodighet så vil denne jenta bli en kosepus og glemme at ting er litt skummelt. Tia tar gjerne imot litt kos og gjerne en godbit om du har. Hun bor for tiden på pusehuset med alle de andre pusene og det fungerer fint. Tia liker seg best oppe i høyden så hun kan følge med på alt som skjer. Det er viktig at de som vil adopterer Tia forstår at det kan ta litt tid før hun blir trygg. Hun er en helt herlig jente og er sterilisert, vaksinert og id merket.


Salem
Salem1

Salem:


Hils på Salem; en nydelig pus som dilter etter fostermor over alt og får aldri nok kos. Pakkes han inn i et pledd så sovner han på sekundet. Salem er en liten tøffing for han koser med alle som kommer på besøk til fostermor. Han er også veldig glad i lek og farter rundt etter lekene sine. Salem bor nå sammen med andre puser og det fungerer fint. Salem blir kastrert, vaksinert og id merket før levering.


Arne
Arne1
Arne2

Arne:


Hils på skjønne Arne; en helt herlig pus som prater en del og er veldig snill. Han går fint sammen med andre katter og søker en fin familie som har lyst til å adoptere han. Han er en nysgjerrig gutt som liker å være der det skjer. Han har noen nydelige farger i pelsen og han sitter ofte og koser seg og ser ut av vinduet. Kanskje han drømmer om og en gang bli adoptert og å få oppleve å være ute og kose seg men ha et trygt hjem å komme hjem igjen til. Bare ta kontakt om du lurer på om Arne kan være en katt for deg. Han er kastrert, vaksinert og id merket.


Isa1
Isa2
Isa

Isa:


Isa er en litt spesiell dame som trenger et rolig sted å bo. Vi har falt veldig for denne skjønne jenta som så gjerne vil bort å kose med oss men hun synes de andre kattene tar litt for mye plass. Da Isa kom inn til oss var hun veldig sliten og trengte mye omsorg for å bli seg selv igjen. Hun vil trenge litt tid og tålmodighet i et nytt hjem. Isa er sterilisert, vaksinert og id merket.

Silas
Silas1
Silas2

Silas:


Hils på Silas en utrolig søt, snill og pratsom pus. Han bor nå på pusehuset sammen med de andre pusene. Silas er klar for å bli adoptert og ser frem til nye eventyr. Han har en flott pels med fine farger som vil trenge litt pelsstell. Han er kastrert, vaksinert og id merket.


Lonely1
Lonely
Lonely2

Lonely:


Lonely er ei vakker jente som trenger et rolig hjem uten små barn. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.

Simba
Simba1
Simba2

Simba:


Simba er en litt forsiktig og rolig gutt. Han kan nok trenge litt tid for å slå seg til ro i et nytt hjem. Simba stortrives sammen med andre katter. Mennekser/ting er litt skummelt enda men når han først føler seg trygg så kan kan være en skikkelig kosegutt 💖 Han er kastrert, vaksinert og id merket.Seb
Seb1
Seb2

Seb:


Mjau mjau mjau dette er pratsomme Seb en helt nydelig sort herremann som liker seg godt på pusehuset sammen med de andre pusene. Han er imøtekommende og veldig glad i kos. Seb er nå klar for å finne sin match og å få et foralltidhjem. Han kom inn til oss full av floker så han er meget barbert nå men det han har av pels er helt silkemykt. Ser du etter en trygg og kosete pus så kan vi anbefale Seb. Han er kastrert, vaksinert og id merket.
PerNilson
PerNilson
PerNilson1

Per Nilson:


Per Nilson er en helt herlig fyr som vi har falt veldig for. Han er en forsiktig pus men han sier ikke nei til kos for det er noe av det beste han vet tror vi for han maler så hele han durer. Per Nilson har nydelige farger i pelsen og noen øyne som er fortyllende. Han trives på huset med de andre pusene og kan gjerne bo med en venn hvis ikke tror vi han fint klarer seg som alene katt også. Ta gjerne kontakt om du tror han kan være en katt for deg. Han er kastrert, vaksinert og id merket.


Koss2
Koss1
Koss3

Koss:


Koss er en veldig søt og forsiktig pus som trives best inne i sin hule på pusehuset. (Så bildene er tatt av han på sitt fristed, den trygge hulen) Vi jobber mye med å trygge Koss og å få tillit slik at han kan bli tryggere og stole helt på mennesker. Han tar imot klapp og stryk og da ser det ut til at han koser seg. Koss er en pus som vil trenge mye tid for å bli trygg i sitt eget hjem så vi ser etter noen som er rolige og har tiden som skal til for at denne fine gutten kan få tillit. Koss er fra en kattekoloni så han er vant til andre firbeinte venner. Han er kastrert, vaksinert og id merket.


Fleksi
Fleksi1

Fleksi:


Fleksi har tatt turen helt fra Bykle sammen med søskna sine og ble reddet inn rett før snøen kom. Fleksi er ca 5-6 måneder og er litt redd for oss mennesker, men liker veldig godt å være rundt beina på fostermor og far. Fleksi bor i dag sammen med en Schæfer, en Corgi, voksne katter og kattungesøskna sine. Så hunder og katter er ingen problem. 

Fleksi er sterilisert\kastrert, vaksineret og    id-merket.


Sverre
sverre1
sverre2

Sverre:


En nydelig kar som har fått navnet Sverre. Han har en veldig flott mørk pels og noen veldig fine øyne. Sverre elsker kos og om han får din oppmerksomhet så koser han seg veldig. Han bor nå på pusehuset med de andre pusene og det fungerer fint. Vi har falt veldig for denne gutten og han fortjener det beste. Ta gjerne kontakt om du føler du kan gi det rette hjemmet til Sverre. Han er kastrert, vaksinert og id merket.


Våre katter

 

Her er en oversikt over katter vi har inne. Flere bilder kan sees på facebook, instagram eller finn.no.

 

Ta kontakt hvis du ønsker å adoptere en katt fra oss. Adopsjonen koster 1500 kr. Alle våre dyr blir levert ferdig vaksinert, chippet og kastrert/sterilisert med mindre de er for små. Er de for små inngår det i kontrakten at de innen rimelig tid skal få dette gjort, dette er inkludert i prisen.


Kattene vi har for adopsjon er hovedsaklig ute og inne-katter. Katten skal ha tilgang på ute-areale som hage, skog og utmark. Det vil forekomme av teksten om katten adopteres bort som kun inne-katt.

 

Loffus
Loffus

Loffus:


Loffus er klar for adposjon til et hjem som har tålmodighet og tid, slik at Loffen kan blomstre og bli helt trygg. Han er en voksen katt som ble funnet ute, -redd, hjemløs og sulten. 

Loffus har det fint på pusehuset men håper at han en dag vil komme til en fin familie som han kan kalle sin, der kos og godbiter sitter løst. Loffus antas å være rundt 5 år gammel.

Han er kastrert, vaksinert og id-merket.

Rocky1
Rocky
Rocky2

Rocky:


Rocky er klar for adopsjon og venter spent på å finne sin match. Han er en utrolig herlig gutt med et nydelig ansikt. Rocky er tillitsfull og kosete og synes det er spennende å bli børstet. Ta gjerne kontakt om du tror Rocky kan være en katt for deg. Han er kastrert, vaksinert og id merket.


Robbie
Robbie1

Robbie: 


Robbie er en nydelig pus på snart 1 år. Han er helt svart og har myk kort pels. I tillegg har han ekstra tær på forbeina. Robbie kom til oss i fosterhjem i sommer og var da veldig redd for mennesker. Han føler seg nå ganske trygg der han går rundt i hele huset. Hunden har blitt hans venn og de henger stadig sammen. Om natten vil han enten ligge ved føttene i sengen til jenta på 11 år, eller så er han glad i å ta hundens seng og så må hunden ligge på siden. Robbie trenger fremdeles å bli enda mer trygg, men når fostermor kommer med godis kommer han løpende og opp på fanget, fostermor får da lov til å ta på han. Utenom det smetter han fort unna hvis noen vil kose, her trengs det mer trygging. Vi er sikre på at Robin vil blomstre i sitt eget foralltid hjem, med noen trygge og tålmodige mennesker rundt seg. Han er kastrert, vaksinert og id merket


Athena
Athena1

Athena:


Athena er en kosete, leken, og ekstremt snill, men litt skvetten pus. Hun bor for tiden i fosterhjem sammen med sin bror (Bast) noe hun syns er helt topp. Så Athena kan godt tenke seg å bo sammen med han i et foralltidhjem hvis det er mulig. De leker og koser seg men er nå klar for å bli adoptert. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.Johan
Johan1

Johan:


Johan er en søt, forsiktig og fin godt voksen gutt. Han tar gjerne imot kos og da maler han som en motor, om du får startet han. Han spør ikke etter kos selv enda men vi tror det vil skje om han blir trygg i sitt eget hjem. Her om dagen kom han ned på gulvet når jeg satt der og det er et stort fremskritt. Johan har vokst opp ute i en kattekoloni så han går fint sammen med andre trygge katter. Han vil trives i et hjem der han kan få ro, kjærlighet og tid. Tenker du at du har det skjønne Johan trenger så ta gjerne kontakt. Han er kastrert, vaksinert og id merket.


LM
LM1
LM2

Lady Maren:


Lady Maren er en søt, forsiktig og sjarmerende pus som gjerne tar imot kos. Hun bor for tiden på pusehuset sammen med de andre pusene og det går veldig fint. Hun har en silkemyk pels med noen nydelige farger. Lady Maren er sterilisert, vaksinert og id merket.


Viktor
viktor1

Viktor:


Viktor er et lite men stort veldig søtt sjarmtroll. Han er litt skeptisk til fremmede men med litt mat i hånda så blir man fort venner. Viktor er veldig glad i å være ute, så han håper på at han så fort som mulig får komme til et hjem med katteluke, så han kan få gå ut og inn akkurat som han vil. For øyeblikket så mjauer han sin store nød foran utgangsdøren til fosterhjemmet sitt. Han er også veldig selskapssyk og vil helst være der hvor menneskene han er glad i er. Selv om han er på do. Vær forberedt på at han er veldig god til å smiske og legger seg gjerne langflat rett forran deg for å vise at han er der og at han tar imot godbiter. Og hvis du har en børste til pelsen så er det ganske fantastisk sier han og lek med hyssing er kjempe gøy. Viktor er kastrert, vaksinert og id merket.


Magne
Magne1

Magne:


Pene koselumpen Magne er en herlig fyr som kom inn til oss fra et privat hjem. Han er rett over 1 år og veldig klar for å finne drømmehjemmet sitt. Magne kom inn sammen med sin bror (Jan) og de koser seg veldig sammen på pusehuset. Hvis du er ute etter å adoptere 2 puser så er dette to som går veldig godt sammen og er vokst opp sammen. De er omtrent helt like men etter hvert så kan man se en liten forskjell. Magne er et lite kosetroll som kommer og møter deg og vil gjerne ha all din oppmerksomhet. Han har noen nydelige poter med ekstra klør og han er kastrert, vaksinert og id merket.


Linni
linni1
linni2

Linni:


Skjønne Linni er en liten kosefrøken med silkemyk pels. Hun kom inn til oss med sin søster som nå har vært så heldig å ha fått nytt hjem. Linni er en nysgjerrig og leken pus som søker drømmehjemmet. I begynnelsen kan hun virke litt skeptisk men det er bare til hun skjønner at du bare vil henne godt. Linni har bodd sammen med mange puser så har du katt fra før som ikke er for dominerende så tror vi det vil fungere fint. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.

Louie
SLB

Louie:


Louie er kjempe nysgjerrig og klar for nytt hjem. Han er en leken og sosial gutt under 1 år. Han er kastrert, vaksinert og id merket.


Tia
Tia1
Tia2

Tia:


Tia er en veldig pen og forsiktig pus som ønsker veldig å bli adoptert. Vi tror at med tid og tålmodighet så vil denne jenta bli en kosepus og glemme at ting er litt skummelt. Tia tar gjerne imot litt kos og gjerne en godbit om du har. Hun bor for tiden på pusehuset med alle de andre pusene og det fungerer fint. Tia liker seg best oppe i høyden så hun kan følge med på alt som skjer. Det er viktig at de som vil adopterer Tia forstår at det kan ta litt tid før hun blir trygg. Hun er en helt herlig jente og er sterilisert, vaksinert og id merket.


Salem
Salem1

Salem:


Hils på Salem; en nydelig pus som dilter etter fostermor over alt og får aldri nok kos. Pakkes han inn i et pledd så sovner han på sekundet. Salem er en liten tøffing for han koser med alle som kommer på besøk til fostermor. Han er også veldig glad i lek og farter rundt etter lekene sine. Salem bor nå sammen med andre puser og det fungerer fint. Salem blir kastrert, vaksinert og id merket før levering.


Yvonne1
Yvonne

Yvonne:


Kosepusen Yvonne er en helt herlig frøken med sin myke sorte pels. Hun ser så lur ut når hun ligger og kikker på deg og når du nærmer deg henne så viser hun deg magen sin og er klar for å få all din oppmerksomhet og mye kos. Yvonne bor nå på pusehuset sammen med de andre pusene og det fungerer greit. Hun er nå veldig klar for å finne sitt eget hjem og hun fortjener det beste. De som adopterer henne gjør et kupp for denne jenta er virkelig en helt herlig pus. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.


Isa1
Isa2
Isa

Isa:


Isa er en litt spesiell dame som trenger et rolig sted å bo. Vi har falt veldig for denne skjønne jenta som så gjerne vil bort å kose med oss men hun synes de andre kattene tar litt for mye plass. Da Isa kom inn til oss var hun veldig sliten og trengte mye omsorg for å bli seg selv igjen. Hun vil trenge litt tid og tålmodighet i et nytt hjem. Isa er sterilisert, vaksinert og id merket.

Silas
Silas1
Silas2

Silas:


Hils på Silas en utrolig søt, snill og pratsom pus. Han bor nå på pusehuset sammen med de andre pusene. Silas er klar for å bli adoptert og ser frem til nye eventyr. Han har en flott pels med fine farger som vil trenge litt pelsstell. Han er kastrert, vaksinert og id merket.


Jan
Jan
Jan1

Jan:


Søte Jan kom inn til oss fra privat hjem sammen med sin bror (Magne). De trives veldig godt sammen og håper på å komme i samme hjem hvis det er mulig. Jan er en koseklump og om det ikke går fort nok eller han ikke får all oppmerksomheten din så tar han tak i hånda di. Han er omtrent helt lik sin bror og har ekstra klør på potene. Det er så søtt for det ser ut som små votter. Jan er en leken og tilittsfull pus på rett over 1 år og han elsker kos. Han er kastrert, vaksinert og id merket.


Lonely1
Lonely
Lonely2

Lonely:


Lonely er ei vakker jente som trenger et rolig hjem uten små barn. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.

Simba
Simba1
Simba2

Simba:


Simba er en litt forsiktig og rolig gutt. Han kan nok trenge litt tid for å slå seg til ro i et nytt hjem. Simba stortrives sammen med andre katter. Mennekser/ting er litt skummelt enda men når han først føler seg trygg så kan kan være en skikkelig kosegutt 💖 Han er kastrert, vaksinert og id merket.Fiffi
Fiffi

Fiffi:


Fiffi er fra Bykle og har reist hele veien ned til Dyrenes Hjelper sammen med sine søsken, på jakt etter er nytt hjem. Hun er født ute og vi tror hun er født ca 1.8.22. Fiffi er en forsiktig liten frøken, men samtidig veldig nysgjerrig. Hun er leken og trives godt sammen med andre katter. Fiffi er en kjempe søt pus som ønsker å bli adoptert og oppleve å ha et trygt og varm hjem. Hun bor i dag sammen med søsknene sine, voksne katter, en Schæfer og en Corgi. Fiffi er sterilisert, vaksinert og id merket.


PerNilson
PerNilson
PerNilson1

Per Nilson:


Per Nilson er en helt herlig fyr som vi har falt veldig for. Han er en forsiktig pus men han sier ikke nei til kos for det er noe av det beste han vet tror vi for han maler så hele han durer. Per Nilson har nydelige farger i pelsen og noen øyne som er fortyllende. Han trives på huset med de andre pusene og kan gjerne bo med en venn hvis ikke tror vi han fint klarer seg som alene katt også. Ta gjerne kontakt om du tror han kan være en katt for deg. Han er kastrert, vaksinert og id merket.


Koss2
Koss1
Koss3

Koss:


Koss er en veldig søt og forsiktig pus som trives best inne i sin hule på pusehuset. (Så bildene er tatt av han på sitt fristed, den trygge hulen) Vi jobber mye med å trygge Koss og å få tillit slik at han kan bli tryggere og stole helt på mennesker. Han tar imot klapp og stryk og da ser det ut til at han koser seg. Koss er en pus som vil trenge mye tid for å bli trygg i sitt eget hjem så vi ser etter noen som er rolige og har tiden som skal til for at denne fine gutten kan få tillit. Koss er fra en kattekoloni så han er vant til andre firbeinte venner. Han er kastrert, vaksinert og id merket.


Fleksi
Fleksi1

Fleksi:


Fleksi har tatt turen helt fra Bykle sammen med søskna sine og ble reddet inn rett før snøen kom. Fleksi er ca 5-6 måneder og er litt redd for oss mennesker, men liker veldig godt å være rundt beina på fostermor og far. Fleksi bor i dag sammen med en Schæfer, en Corgi, voksne katter og kattungesøskna sine. Så hunder og katter er ingen problem. 

Fleksi er sterilisert\kastrert, vaksineret og    id-merket.


Sverre
sverre1
sverre2

Sverre:


En nydelig kar som har fått navnet Sverre. Han har en veldig flott mørk pels og noen veldig fine øyne. Sverre elsker kos og om han får din oppmerksomhet så koser han seg veldig. Han bor nå på pusehuset med de andre pusene og det fungerer fint. Vi har falt veldig for denne gutten og han fortjener det beste. Ta gjerne kontakt om du føler du kan gi det rette hjemmet til Sverre. Han er kastrert, vaksinert og id merket.