Våre katter

 

Her er en oversikt over katter vi har inne. Flere bilder kan sees på facebook, instagram eller finn.no.

 

Ta kontakt hvis du ønsker å adoptere en katt fra oss. Adopsjonen koster 1700 kr. Alle våre dyr blir levert ferdig vaksinert, chippet og kastrert/sterilisert med mindre de er for små. Er de for små inngår det i kontrakten at de innen rimelig tid skal få dette gjort, dette er inkludert i prisen.


Kattene vi har for adopsjon er hovedsaklig ute og inne-katter. Katten skal ha tilgang på ute-areale som hage, skog og utmark. Det vil forekomme av teksten om katten adopteres bort som kun inne-katt.

 

Minnie
Minnie1

Minnie:


For en nydelig katt som elsker kos. Hun har hatt kull på kull med kattunger og er selv så ung.Født ca 22.5 21.Nå er Minnie trygg og klar for å finne sin helt egen familie som hun kan bo hos å være midtpunket. Hun er en artig liten pus som elsker oppmerksomhet men samtidig er litt på vakt. Minnie går greit overens med de andre kattene på huset og når du kommer inn i rommet søker ho din oppmerksomhet hver gang. Kjempe søt. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.Pia
Pia1

Pia:


Vakre, lille Pia- som er ei lita, nett og leken med sprett! Ei rolig, litt reservert pusejente på 6 mnd. Liker ikke brå og uventede lyder eller bevegelser, da blir ho skvetten. Fremstår ellers som ei trygg og leken kosejente Mens broren maler konstant som en traktor tok det litt tid før vi hørte Pia male. Men da vi innså at ho liker å bli kost litt håndfast, satte ho i gang så det vibrerte i veggene. Ho logrer også som en hund når ho koses Går fint sammen med eldre katter, eller kan adopteres sammen med sin bror Timmi. Går dårlig med andre kattunger. Pia er sterilisert, vaksinert og id merket.

Tom
Tom1

Tom:


Jeg er vel det de kaller en sliten gammel røver. Jeg begynner bli grå i pelsen, hakk i ørene og i tunga. Har vært ute en vinternatt før jeg ser dere. Heldigvis banket jeg på rett dør en dag, og der var en hjertegod dame som heter Hanne. Dette er en takk til deg som så meg og hjalp meg. Nå har jeg det trygt og godt hos Dyrenes Hjelper frem til jeg finner mitt for alltid hjem. Mitt navn er Tom og jeg ser frem til å få et helt eget hjem der jeg er trygg inne og ute. Kanskje det er hos deg? Jeg er kastrert, vaksinert og id merket.


Mandarin

Mandarin:


Jeg heter Mandarin, broren til Klementin. Har du sett den kule pelsen min? Jeg liker å fange halen til Klementin og lekeballen som jeg har. Jeg elsker oppmerksomhet og holder meg der folkene mine er. Litt skvetten er jeg, men gir du meg oppmerksomhet og spesielt mat så kommer jeg som ei kule. Men det jeg såklart ønsker meg aller mest er noen som kan gi meg all den oppmerksomheten jeg bør få ut resten av livet mitt. Jeg er kastrert, vaksinert og id merket.


YoYo1
YoYo

YoYo:


YoYo💙 På tross av å ha opplevd svik og kamp for å få nødvendig omsorg er denne vakre gutten overraskende tillitsfull og kosen. Han har en utrolig mild personlighet og viser ingen tegn til aggresjon. Om han ikke liker din tilnærming, sier han ifra med å fnyse. Og er han misfornøyd uttrykker han det med sitt furtefjes😾 YoYo er ganske vokal når han vil noe. Det er jo ikke så rart når han har blitt vant med å måtte skrike etter hjelp, mat og tilhørighet. Vi antar at dette vil avta når han blir trygg på at han får mat til alle måltider og at du ikke forlater han selvom du lukker døra for å gå på do. YoYo fortjener nå å kunne kjenne på tilhørighet og kjærlighet. Et hjem der han alltid slipper inn igjen når han etterhvert kan gå ut, der det alltid er tilgang på omsorg og mat og alltid noen som er glad for å se nettop han er en drøm YoYo nesten ikke tør tro på kan bli sann. Men vi har troa på at det må finnes en familie der ute som er villig til å gi denne tillitsfulle gutten alt han trenger❤ Et hjem hvor han slipper å kjempe om posisjon og oppmerksomhet vil nok være det beste utgangspunktet da YoYo har kjempet og tryglet nok og fortjener ubetinget kjærlighet😻💞 Han er ca 4år og er kastrert, vaksinert og id merket.


Lonely
Lonely1
Lonely2

Lonely:


Lonely er en nydelig og veldig snill pus som er utrolig kosete når hun først skjønner at det er ok.

Hun er ei vakker jente som trenger et rolig hjem.

Lonely er sterilisert, vaksinert og id merket.

Børre
Børre1

Børre:


Børre har gått ute en stund i vinter, og til slutt måtte han ta til takke med å spise fuglefrø. Nå storkoser han seg i hula si, og nyter mat, kjærlighet og omsorg Han synes selv han at han har alt han trenger, og slapper av og snorker som en gammel mann. Koser vi med han, maler han så hula hans vibrerer Vi tror nok at han vil elske å få sin egen familie, et sted å høre til og alltid slippe inn igjen -selvom Børre er fornøyd med det han har her og nå Børre har fått fødselsdato 5.8.22 og han er kastrert, vaksinert og id merket.Nala
Nala1

Nala:


Hils på Nala som egentlig er veldig glad i kos. Men hun søker det ikke helt selv enda. Men går du bort til henne, så kommer det ett lite fres, før hun bare ruller rundt og nyter kosen du gir henne. Og for en nydelig og myk pels hun har. Den steller hun så pent med. Nå for tiden ligger hun mest inne i hulen, men sniker seg ut litt for å ha oversikt. Vi vet ikke helt hva hun har opplevd, men vi tror helt sikkert at hun vil blomstre å bli en 100% trygg frøken i nytt hjem. Vi vil tippe at Nala er født ca 4 mai 2021 og hun er sterilisert, vaksinert og id merket.


Klementin
Klementin1

Klementin:


Hei jeg heter Klementin og jeg er veldig glad i 3 ting: lek med broren min Mandarin, oppmerksomhet og mat. Jeg er 8 måneder og synes det er veldig på tide at noen har lyst til å gi meg en sjanse og ta meg med hjem til der jeg skal bo for alltid. Jeg er litt sjenert i starten, så håper ikke det stopper deg. Høye lyder, styr og stell er litt skummelt, så du må ha litt tålmodighet. Men gi meg noen dager, så kommer jeg som en durende traktor om morgenen og hilser på deg. Jeg er sterilisert, vaksinert og id merket.Jerry

Jerry:


Jerry er en nydelig, rolig pus som ikke er pågående på hverken katter eller mennesker. Hvis du tar en rolig tilnærming så tar han gladelig imot kos, men er ikke den som baner seg vei. Han går fint sammen med de andre kattene på pusehuset. Han er en ung pus som nå er på jakt etter sitt foralltidhjem. Jerry er kastrert, vaksinert og id merket.

Fleksi
Fleksi1

Flexi:


Flexi har tatt turen helt fra Bykle sammen med søskna sine og ble reddet inn rett før snøen kom. Flexi er ca 5-6 måneder og er litt redd for oss mennesker, men liker veldig godt å være rundt beina på fostermor og far. Flexi bor i dag sammen med en Schæfer, en Corgi, voksne katter og kattungesøskna sine. Så hunder og katter er ingen problem. 

Flexi er sterilisert\kastrert, vaksineret og    id-merket.


Frida

Frida Kahlo:


Frida Kahlo er en nett lita jente med stor stemme og nydelige «alveører». Frida prater mye og har gjerne en samtale med menneskene også. Frida lyder navnet sitt og kommer i full fart når hun lukter en godbit. Hun elsker mat og nyter kos. Frida bruker litt tid på å bli trygg men har store fremskritt for hver dag. Frida er vant til hund i huset, født ca 27.09.23 og er sterilisert, vaksinert og id merket. Kattene vi har for adopsjon er hovedsakelig ute-katter.


Trude
Trude1

Trude:


Trude er en artig pus som vi jobber mye med for å få ho til å stole på oss. Heldigvis er hun veldig leken å da glemmer hun at verden er ganske skummel. Hun trenger tid for å bli trygg men vi ser stadig fremskritt. Trude har noen kule tegninger i fjeset, det ser ut som hun har vampyr tenner. Vi syns hun fortjener en mulighet til å prøve seg da rett hjem dukker opp for denne nydelige katten. Vi jobber med Trude hver dag så en dag er vi sikker på at hun blir en trygg pus. Trude er sterilisert, vaksinert og id merket.


Timmi1
Timmi

Timmi:


Timmi er en rolig, kontaktsøkende og trygg kattunge på 6 mnd. Maler og kurrer i vei dagen lang. Robust og trygg, entrer alle rom med stor trygghet. Liker kos og lek. Trives med alle mennesker og katter. Han er virkelig en sjarmør og kan gjerne adopteres sammen med sin søster Pia eller alene. Timmi er kastrert, vaksinert og id merket.JonnyJonny

JonnyJonny:


Jeg heter Jonny Jonny og er 6 mnd gammel. Jeg er sånn en typisk kattunge ingen vil ha, korthåret sort og hvit. Langbent og leken, litt sky. Men utrolig kjærlig og tillitsfull også. Jeg var den kattungen som ble til overs, og derfor endte opp i Dyrenes Hjelper sitt system. Håpet er at noen av dere der ute vil få øye på meg, at dere vil komme og velge akkurat meg.Putte meg inn i buret og ta meg med hjem. Elske meg og ta vare på meg i hele mitt liv Jeg er kastrert, vaksinert og id merket.