Våre katter

 

Her er en oversikt over katter vi har inne. Flere bilder kan sees på facebook, instagram eller finn.no.

 

Ta kontakt hvis du ønsker å adoptere en katt fra oss. Adopsjonen koster 1700 kr. Alle våre dyr blir levert ferdig vaksinert, chippet og kastrert/sterilisert med mindre de er for små. Er de for små inngår det i kontrakten at de innen rimelig tid skal få dette gjort, dette er inkludert i prisen.


Kattene vi har for adopsjon er hovedsaklig ute og inne-katter. Katten skal ha tilgang på ute-areale som hage, skog og utmark. Det vil forekomme av teksten om katten adopteres bort som kun inne-katt.

 

Stine
Stine1
Stine2

Stine:


Stine er en søt liten og litt forsiktig pusekatt. Med sitt kattungeblikk klarer hun å sjarmere de fleste, selv om hun noen ganger reiser bust, hun er jo bare litt nervøs må du forstå! Når hun får snuse litt på deg så gnir hun nesa mot hånda di, og da er det kosetid. Hun har ikke helt skjønt det med å gni kroppen sin mot ting, og hun gnir nesa istedet, så gjør deg klar for masse våt nesekos! Hun er ikke så leken, men hun er veldig kosete. Hun liker aller best å bli klødd på hodet, og rulle på teppet, da har hun det veldig fint. Hun er renslig, snill og glad i andre katter, men brå bevegelser og høye lyder er fortsatt litt skummelt. Stine vil trives best i et hjem sammen med andre katter og ikke alt for små barn. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.


Solsikke Arny

Solsikke Arny:


Solsikke Arny er ei lita sjenert ung dame som går under navnet Sol i fosterhjemmet. Hun blir kalt Sol fordi hun elsker å sole seg og finner solflekker hvor hun koser seg mye. Hun har brukt lang tid i fosterhjem på å bli så trygg som hun er nå. Hun liker å leke, er glad i godbit og blomstrer litt og litt for hver dag. Hun ønsker seg ett rolig hjem, gjerne med andre katter. Vi synes hun er en utrolig søt katt med en fin personlighet. Sol elsker å ligge foran peisen og varme seg og hun er en luring i forkledning som vi tror vil bli en skikkelig kosepus med tiden. Solsikke Arny er sterilisert, vaksinert og id merket.


Robbie
Robbie1

Robbie: 


Robbie er en nydelig pus på snart 1 år. Han er helt svart og har myk kort pels. I tillegg har han ekstra tær på forbeina. Robbie kom til oss i fosterhjem i sommer og var da veldig redd for mennesker. Han føler seg nå ganske trygg der han går rundt i hele huset. Hunden har blitt hans venn og de henger stadig sammen. Om natten vil han enten ligge ved føttene i sengen til jenta på 11 år, eller så er han glad i å ta hundens seng og så må hunden ligge på siden. Robbie trenger fremdeles å bli enda mer trygg, men når fostermor kommer med godis kommer han løpende og opp på fanget, fostermor får da lov til å ta på han. Utenom det smetter han fort unna hvis noen vil kose, her trengs det mer trygging. Vi er sikre på at Robin vil blomstre i sitt eget foralltid hjem, med noen trygge og tålmodige mennesker rundt seg. Han er kastrert, vaksinert og id merket


Thilde
Thilde1
Thilde

Thilde:


Tilde ei skjønn lita prinsesse av en katt som vi tipper er mellom 1-2 år. Hun er en sjarmør og kosegris som skal være med der det skjer. Tilde elsker å leke og hun er en veldig vittig katt for plutselig kommer ho fykende bortover for da er det noe som skal fanges. Hun sier sjeldent nei til en godbit eller et fang hvis det ikke er noe som bare må utforskes da. Tilde er glad i å skravle litt og om hun får sitte i vinduet så er hun strålende fornøyd. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.

Morild
Morild1
Morild2

Morild:


Vi bare smeeelter av denne skjønne jenta her som har fått navnet Morild! Hun er ca 2 år gammel. Hun bruker litt tid på å stole på deg men hun har allerede kommet langt. Å vi jobber fremdeles med å trygge denne fine katten. Morild har en silkemyk pels som hun steller veldig pent med å børsten den er spennende og litt skummel enda. Hun er litt glad i å kosebite deg litt forsiktig i fingrene\handa når du koser med ho, men om du prøver å gå så søker hun din oppmerksomhet. Morild leter etter det rette hjemmet som har mye tid og tålmodighet å en god dose med forståelse. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.


Luke
Luke1

Luke:


Mjau mjau mitt navn er Luke og jeg har en fin rosa snute. De sier jeg er født 1.7.2022 og at jeg er ferdig hos dyrlegen så jeg er kastrert, chippet og vaksinert. Jeg er en sosial og uredd katt så om du har barn i huset så går det veldig fint. Da kan vi leke og vokse opp sammen og kose masse for det er noe av det beste jeg vet. Om du ønsker to katter så tar jeg gjerne med min søster Leia som jeg bor sammen med i fosterhjem nå. Fostermor sier jeg har verdens mykeste pels og at jeg er en kjempe god og gøy katt. Jeg ønsker meg veldig et foralltid hjem å noen uker inne for å bli trygg å så ut i den store verden å utforske alt som er spennende. Ta gjerne kontakt om jeg kan være en katt for deg.

Steinar1
Steinar

Steinar:


For en herlig katt som har fått navnet Steinar. Han trives best inne i huler. Steinar kom inn til oss som en stor floke så nå for tiden er han litt nakenpus. Han elsker å få kos og oppmerksomhet så lenge det er inne i en hule.

Katter er sin egen sjef å vi venter på at han en dag blir trygg nok til å komme ut. Steiner er ca 3år og vi håper å finne drømmehjemmet til han som har mye tid og tålmodighet. Han er kastrert, vaksinert og id merket.

Pepsa
Pepsa
Pepsa2

Pepsa:


Pepsa ble funnet på en låve på Vik i Grimstad. Hun var en skikkelig liten hissigpropp, som både freste og knurret. Nå stoler hun mer og mer på oss mennesker, og kan om hun vil, både purrer og kose. Hun sitter ofte med hode på skakke og kikker på menneskene hun bor hos, og lurer nok på om hun kan stole på mennesker. Men hun synes fremdeles at mennesker er skumle, og hun trenger derfor tid og tålmodighet for å bli enda tryggere. Hun bor i dag sammen med 2 hunder og flere katter, og det går fint. Hun er født ca 1. september 2022 og Pepsa er sterilisert, vaksinert og id merket.

Louie
SLB

Louie:


Louie er kjempe nysgjerrig og klar for nytt hjem. Han er en leken og sosial gutt under 1 år. Han er kastrert, vaksinert og id merket.


Tia
Tia1
Tia2

Tia:


Tia er en veldig pen og forsiktig pus som ønsker veldig å bli adoptert. Vi tror at med tid og tålmodighet så vil denne jenta bli en kosepus og glemme at ting er litt skummelt. Tia tar gjerne imot litt kos og gjerne en godbit om du har. Hun bor for tiden på pusehuset med alle de andre pusene og det fungerer fint. Tia liker seg best oppe i høyden så hun kan følge med på alt som skjer. Det er viktig at de som vil adopterer Tia forstår at det kan ta litt tid før hun blir trygg. Hun er en helt herlig jente og er sterilisert, vaksinert og id merket.


Isa1
Isa2
Isa

Isa:


Isa er en litt spesiell dame som trenger et rolig sted å bo. Vi har falt veldig for denne skjønne jenta som så gjerne vil bort å kose med oss men hun synes de andre kattene tar litt for mye plass. Da Isa kom inn til oss var hun veldig sliten og trengte mye omsorg for å bli seg selv igjen. Hun vil trenge litt tid og tålmodighet i et nytt hjem. Isa er sterilisert, vaksinert og id merket.

Harry
Harry
Harry2

Harry:


.5,5 kilo med ren sjarm, det er meg, Harry. Det var det jeg ble kalt da jeg var så heldig å komme inn til Dyrenes Hjelper etter flere år som hjemløs. Her ble jeg chippet, vaksinert, kastrert og helsesjekket. Tenk, tross livet jeg har levd var helsa helt tipptopp. Etterhvert kom jeg i fosterhjem og her har jeg klart å sjarmere alle sammen.

Jeg har jaktet nok som hjemløs, og nå nyter jeg å slappe av og kan godt leke hvis jeg kan gjøre det der jeg er. Jeg har heller ikke et stort behov for å vandre ute. Jeg er nå en godt satt herremann som har opplevd mer enn nok, og ønsker enkelt bare ro, hengivenhet og kjærlighet. Blir DU min nye livspartner? Venter i spenning.

Leia
Leia1

Leia:


Tittei mitt navn er Leia og jeg er født 1.7.2022. Jeg bor nå i fosterhjem sammen med min bror (Luke) Som jeg er kjempe glad i og vil gjerne bli adoptert sammen med han om det er mulig. De sier jeg er veldig sosiale, uredd og ganske så nysgjerrig. Jeg er glad i barn så om du har barn så passer jeg godt i deres hjem. Jeg er kosete, men har det travelt med å sprette rundt og leke. Jeg er ferdig hos dyrlegen der ble jeg noe som heter vaksinert, chippet og sterilisert. Jeg gleder meg til å finne mitt drømmehjem så kan jeg først bli trygg inne i mange uker å så ut å utforske den spennende verden der ute.


Sofie
Sofie1

Sofie:


Hils på søte Sofie som nå er ca 5 år. En veldig herlig pus som elsker kos når hun kan ligge på fanget. Hun liker ikke å bli løftet for det er noe skummelt, men man kan jo se for seg at om et stort troll løftet oss opp så hadde det vært skummelt å. Sofie søker om å komme i et hjem som eneste katt\dyr pga hun liker best å forholde seg til en person. Drømmehjemmet til sofie vil nok være en enslig rolig voksen uten små barn, så hun kan få den oppmerksomheten hun fortjener. Sofie er sterilisert, vaksinert og id merket.

Lonely1
Lonely
Lonely2

Lonely:


Lonely er ei vakker jente som trenger et rolig hjem uten små barn. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.

Viktor
viktor1

Viktor:


Viktor er et lite men stort veldig søtt sjarmtroll. Han er litt skeptisk til fremmede men med litt mat i hånda så blir man fort venner. Viktor er veldig glad i å være ute, så han håper på at han så fort som mulig får komme til et hjem med katteluke, så han kan få gå ut og inn akkurat som han vil. For øyeblikket så mjauer han sin store nød foran utgangsdøren til fosterhjemmet sitt. Han er også veldig selskapssyk og vil helst være der hvor menneskene han er glad i er. Selv om han er på do. Vær forberedt på at han er veldig god til å smiske og legger seg gjerne langflat rett forran deg for å vise at han er der og at han tar imot godbiter. Og hvis du har en børste til pelsen så er det ganske fantastisk sier han og lek med hyssing er kjempe gøy. Viktor er kastrert, vaksinert og id merket.Zuki
Zuki1

Zuki:


Zuki er antatt født ca 15.5.22 og vi synes hun er en kjempe søt katt. Denne vakre damen liker godt å være rundt mennesker, men synes det er greit om man følger halvmetersregelen. Egentlig elsker hun å bli kost med, men hun er litt skeptisk enda. Zuki kom til oss som liten livredd kattunge og har virkelig kommet en lang vei. En tålmodig eier kan gjøre henne til en ordentlig kosekatt. Hun er veldig glad i andre katter og skikkelig leken når man leker med henne. Hun stoler aller mest på barn og pensjonister. Av og til kommer hun og legger seg ved fotenden i sengen. Vi tror hun vil trives best i hjem med andre katter. Zuki er sterilisert, vaksinert og id merket.


Fleksi
Fleksi1

Flexi:


Flexi har tatt turen helt fra Bykle sammen med søskna sine og ble reddet inn rett før snøen kom. Flexi er ca 5-6 måneder og er litt redd for oss mennesker, men liker veldig godt å være rundt beina på fostermor og far. Flexi bor i dag sammen med en Schæfer, en Corgi, voksne katter og kattungesøskna sine. Så hunder og katter er ingen problem. 

Flexi er sterilisert\kastrert, vaksineret og    id-merket.


UPS
UPS1
UPS2

UPS:


Denne kjekkasen har fått navnet UPS og er en kjempesnill og veldig leken forvokst kattunge på ca ett år. Han ble levert inn fra privat hjem til oss pga eier dessverre ikke kunne ha han lenger pga allergi. UPS kan gjerne bo sammen med andre katter fordi han er kjempe nysgjerrig på de andre pusene i fosterhjemmet og snill som dagen er lang. Han sniker seg forsiktig rundt og skvetter lett, men er en skikkelig kosete, kjærlig gromgutt som elsker å bli klødd på magen. Vi håper han snart finner sitt foralltid hjem og blir skikkelig bortskjemt. UPS er kastrert, vaksinert og id merket.

Linda
Linda1
Linda2

Linda:


Kosetrollet Linda er født 20.1.2020 og er en utrolig artig pus som ja aldri får nok kos. Hun kommer løpende mot oss når vi kommer inn døra for da skal det koses. Linda prater og trives veldig godt sammen med mennesker. Hun tar forsiktig tak i deg med labben om du prøver å gå før hun er ferdig med å få oppmerksomhet. Denne skjønne jenta elsker når du sitter på gulvet sammen med ho, da skal ho ligge tett inntil deg eller på fanget. Nå er linda på jakt etter sitt helt eget hjem så hun kan få mye oppmerksomhet hver eneste dag. Linda kan gjerne bo sammen med andre katter men også alene. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.