Våre katter

 

Her er en oversikt over katter vi har inne. Flere bilder kan sees på facebook, instagram eller finn.no.

 

Ta kontakt hvis du ønsker å adoptere en katt fra oss. Adopsjonen koster 1700 kr. Alle våre dyr blir levert ferdig vaksinert, chippet og kastrert/sterilisert med mindre de er for små. Er de for små inngår det i kontrakten at de innen rimelig tid skal få dette gjort, dette er inkludert i prisen.


Kattene vi har for adopsjon er hovedsaklig ute og inne-katter. Katten skal ha tilgang på ute-areale som hage, skog og utmark. Det vil forekomme av teksten om katten adopteres bort som kun inne-katt.

 

Asterix
Asterix

Asterix - reservert:


Asterix kommer fra Rønnes i Grimstad, sammen med sin søster Misso. Han er kosen, trygg og leken pus, veldig glad i oss mennesker og andre katter han bor sammen med. Han "tråkker" med beina når han får kos. Kommer løpende når han hører oss mennesker. Han bor i dag sammen med andre katter og 2 hunder. Han er født 19. mai og har time hos dyrlegen 3. oktober, da blir han kastrert, vaksinert og chippet. Asterix vil være klar for adopsjon rundt den 10. oktober.


Julius
Julius1

Julius:


Oi for ett nydelig fjes på en kjempe herlig pus. Forlatt, sliten men med en liten gnist i øyekroken kom Julius til Dyrenes Hjelper. Han er så skjønn, kosen og litt bøllete med de andre pusene på huset. Julius søker nå etter drømmehjemmet der han kan forbli elsket og få den oppmerksomheten han fortjener. Han har trukket en hjørnetann så av og til har han en søt krøll på leppa som vist på bildet. Ser du etter en rolig og snill pus så kan vi anbefale Julius, så bare ta kontakt for en hyggelig prat og ett møte. Han er kastrert, vaksinert og id merket.


Misso
Misso

Misso - reservert:


Misso kommer fra Rønnes i Grimstad sammen med sin bror Asterix. Hun er en trygg, kosen, leken, nysgjerrig kattunge og veldig glad i mennesker og andre katter. Hun er nesten umulig å ta bilder av fordi hun velter seg på ryggen så fort hun ser oss. Hun svinger rundt beina våre for å få kos. Hun er født 19. mai og har time hos dyrlegen for sterilisering, vaksine og chipping den 3. oktober.

Misso er leveringsklar rundt den

10. oktober.


Tia
Tia1
Tia2

Tia:


Tia er en veldig pen og forsiktig pus som ønsker veldig å bli adoptert. Vi tror at med tid og tålmodighet så vil denne jenta bli en kosepus og glemme at ting er litt skummelt. Tia tar gjerne imot litt kos og gjerne en godbit om du har. Hun bor for tiden på pusehuset med alle de andre pusene og det fungerer fint. Tia liker seg best oppe i høyden så hun kan følge med på alt som skjer. Det er viktig at de som vil adopterer Tia forstår at det kan ta litt tid før hun blir trygg. Hun er en helt herlig jente og er sterilisert, vaksinert og id merket.


Sofie
Sofie1

Sofie:


Hils på søte Sofie som nå er ca 5 år. En veldig herlig pus som elsker kos når hun kan ligge på fanget. Hun liker ikke å bli løftet for det er noe skummelt, men man kan jo se for seg at om et stort troll løftet oss opp så hadde det vært skummelt å. Sofie søker om å komme i et hjem som eneste katt\dyr pga hun liker best å forholde seg til en person. Drømmehjemmet til sofie vil nok være en enslig rolig voksen uten små barn, så hun kan få den oppmerksomheten hun fortjener. Sofie er sterilisert, vaksinert og id merket.

Synnøve2
Synnøve
Synnøve1

Synnøve:


Hun var så sliten, skitten, medtatt og sulten men Likevel så takknemlig .Det gikk ikke lang tid før hun ga uttrykk for at hun elsket kos. Hun orket nesten ikke holde øyene ordentlig oppe, men malte ustanselig når hun fikk stryk og kos. Synnøve ble tatt med til helsesjekk, fikk ormekur, spesialkost og masse kjærlighet. Pelsen var full av tover, så hun fikk også en klipp, en Snøløve verdig. Dag for dag kviknet hun mer til. Hun fikk mer behov for å bevege seg, og orket etterhvert også å leke. Det viser seg at Synnøve er døv, og vi må være bevisst på å vise at vi er der før vi tar på henne. Etter 2 uker med intensiv kjærlighet og pleie er Synnøve Snøløve nå klar for adopsjon. Kjempe nydelig katt som fortjener det beste livet hun kan få fra nå av. Hun er selvfølgelig helsesjekket, vaksinert, chippet og sterilisert.

John John
John John 1
John John2

John John:


John John har en veldig fin personlighet og noen kloke,fine øyne. Han er en slags onkel for de andre kattene på pusehuset, trygg og god. Han ønsker seg nå et hjem der han kan få mye oppmerksomhet og kos. Vi trodde i starten at han var litt engstelig fordi han satt bare i vinduet å kikket. Men neida han elsker kos å kan nå rive seg løs fra "vindusvakten" for å komme bort å kose. John John er kastrert, vaksinert og id merket.

Tino
Tino1

Tino:


En stor gutt med en leken personlighet. Tino leker med full innlevelse og gir ALT i leken. Etterpå trenger han lading og er da verdens roligste kosegutt. Kan tross sitt kraftige utseende være veldig forsiktig og skeptisk, men er i bunnen en robust og trygg pus. Tino har hatt luftveisinfeksjon og stått flere uker i karantene pga medisinering. Nå er han friskmeldt og drømmer om friheten i sitt foralltidhjem med sin helt egen familie. Han er kastrert, vaksinert og id merket.


Zuki
Zuki1

Zuki:


Zuki er antatt født ca 15.5.22 og vi synes hun er en kjempe søt katt. Denne vakre damen liker godt å være rundt mennesker, men synes det er greit om man følger halvmetersregelen. Egentlig elsker hun å bli kost med, men hun er litt skeptisk enda. Zuki kom til oss som liten livredd kattunge og har virkelig kommet en lang vei. En tålmodig eier kan gjøre henne til en ordentlig kosekatt. Hun er veldig glad I andre katter og skikkelig leken når man leker med henne. Hun stoler aller mest på barn og pensjonister. Vi tror hun vil trives best i hjem med andre katter. Zuki er sterilisert, vaksinert og id merket.

Louie
Louie1

Louie:


Louie er født den 06.06.22 og bor for tiden på Pusehuset. Han er en skjønnhet av en katt i sin helsorte pels. Vi tror Louie vil bli en god venn å få i hus, men man må beregne ekstra tid slik at Louie bli trygg og kan blomstre i sitt nye hjem. 

Han er kastrert, vaksinert og chippet.


Noddy
Noddy2

Noddy:


Dette er Noddy som kom inn til oss den 29. august med brukket bekken stakkar. Han er en ordentlig kosegutt, som elsker å ligge på fanget og kose. Men siden han har brukket bekken så må han ha burhvile i 6 uker og kun ut av buret for kos på fang. 

Han ønsker seg et foralltidhjem når han er blitt frisk som en fisk igjen, da er han ferdig kastrert, vaksinert og id merket.
Hassel
Hassel
Hassel2

Hassel:


Hils på Hassel, en kjempe kosen og tillitsfull ung herremann. Han får aldri -og da mener vi ALDRI nok kos. Hiver seg rundt på ryggen å er du for treg så tar han handa de for å få mer kos. Hassel er nå klar for å finne seg sitt helt eget hjem der han kan få bo resten av sitt liv. Han er sort og hvit men laaaaangt ifra kjedelig og han har ett herlig søtt fjes som man smelter helt av. Hassel har ikke vært så lenge på huset, men vi vil si at han sklei rett inn i gjengen. Han er kastrert, vaksinert og id merket.

Oreo
Oreo1

Oreo:


Hils på Oreo -en nydelig liten katt som maler høyt bare noen ser eller tar på henne. Hun har en silkemyk og halvlang pels og en hale som bøyes i alle retninger. Oreo er vant til andre katter, hund og mellomstore barn. Hun har sjeldent klør ute eller biter, men vil gjerne leke i et rolig tempo. Selvfølgelig renslig og klar for ett nytt hjem. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.


Nøtt
Nøtt1
Nøtt2

Nøtt:


Mjau mjau mjjjjjaaaauuu!! Hils på Nøtt, han har en hel haug å fortelle. Han gikk lenge ute å spiste av søppla, men nå er han trygg på pusehuset sammen med gjengen. Nøtt er utrolig søt og han har en kjempe fin hvit haletupp. Kanskje derfor han har klart seg så godt ute fordi at han er slu som en rev. Nøtt er kosen og går greit sammen med de andre pusene men er nå klar for å finne sitt drømmehjem, der han slipper å spise av søppla. Ser du etter en pratsom liten firbent venn så er det bare å ta kontakt. Han er kastrert, vaksinert og id merket.

Oline
Oline
Oline2

Oline:


Oline er født 19.april 2023 og kommer fra Fevik. Hun er en skikkelig liten kosepus som maler dagen lang. Hun er en leken og aktiv liten frøken. Oline elsker kos og ligger gjerne oppå eller ved siden av deg. Hun trives veldig godt sammen med andre katter og kommer godt overens med hundene som hun bor sammen med. Hun vil bli sterilisert 11. oktober.


Mandel1
Mandel

Mandel:


Hils på fine Mandel som nå er klar for å finne sitt foralltidhjem. Hun er en liten men tøff frøken som elsker kos. I starten freste hun en del men samtidig veldig kosen så vi lurer på hva denne fine katten har opplevd. Noen ganger er det best å ikke vite tror vi, men hun er i alle fall så glad i kos at hun hiver seg ned på siden. Kjempe herlig personlighet og nysgjerrig frøken. Tror du mandel kan være en katt for deg så er det bare å ta kontakt for en hyggelig prat. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.Lonely
Lonely1
Lonely2

Lonely:


Lonely er en nydelig og veldig snill pus som er utrolig kosete når hun først skjønner at det er ok.

Hun er ei vakker jente som trenger et rolig hjem.

Lonely er sterilisert, vaksinert og id merket.

Viktor
viktor1

Viktor:


Viktor er et lite men stort veldig søtt sjarmtroll. Han er litt skeptisk til fremmede men med litt mat i hånda så blir man fort venner. Viktor er veldig glad i å være ute, så han håper på at han så fort som mulig får komme til et hjem med katteluke, så han kan få gå ut og inn akkurat som han vil. For øyeblikket så mjauer han sin store nød foran utgangsdøren til fosterhjemmet sitt. Han er også veldig selskapssyk og vil helst være der hvor menneskene han er glad i er. Selv om han er på do. Vær forberedt på at han er veldig god til å smiske og legger seg gjerne langflat rett forran deg for å vise at han er der og at han tar imot godbiter. Og hvis du har en børste til pelsen så er det ganske fantastisk sier han og lek med hyssing er kjempe gøy. Viktor er kastrert, vaksinert og id merket.Olga
Olga1
Olga2

Olga - reservert:


Lille Olga kommer fra Kolbjørnsvik i Arendal. Hun er en snill, kosete og en liten forsiktig kattunge. Hun er nysgjerrig og leken. Hun liker å være med oss mennesker og er alltid rundt beina våre. Olga trives veldig godt med andre katter. Hun bor sammen med flere katter og 2 hunder. Hun er født ca 25. juni og har ikke time hos dyrlegen før i slutten av oktober så hun er leveringsklar ca 30oktober.


Fleksi
Fleksi1

Flexi:


Flexi har tatt turen helt fra Bykle sammen med søskna sine og ble reddet inn rett før snøen kom. Flexi er ca 5-6 måneder og er litt redd for oss mennesker, men liker veldig godt å være rundt beina på fostermor og far. Flexi bor i dag sammen med en Schæfer, en Corgi, voksne katter og kattungesøskna sine. Så hunder og katter er ingen problem. 

Flexi er sterilisert\kastrert, vaksineret og    id-merket.


Andreas
Andreas1

Andreas:


Andreas kom inn til oss ganske så forkommen. Han hadde nok mistet troen på menneskene for han brukte litt tid på å forstå at vi bare ville han alt vel. Andreas måtte minnes på hvordan det var å være huspus. Han fikk også trukket en svært smertefull hjørnetann. Det som er gøy med han er at nå er han en skikkelig kosegris som igjen stoler på oss mennesker .Han stuper oppi fanget vårt for å få kos og Andreas gir deg gjerne en kos eller en litt blaut nesenuss på kinnet. Han er kastrert, vaksinert og id merket.


Måne
Måne1

Måne:


Åhhh, milde Måne for en kosekatt! Som rett å slett har fått navnet Måne. Hun er en artig liten frøken som elsker kos. Så stille og forsiktig når hun kom inn. Men det varte ikke lenge før hun blomstret opp og ble en av husets små maskotter. Måne er en liten tøffing og bestevenn med den største katten inne i rommet. Hun er sterilisert, vaksinert og id merket.

Eirik
Eirik1

Eirik:


Eirik betyr enestående og mektig. Det synes vi passer perfekt på denne flotte herremannen. Han har enestående smaragdgrønne øyne og en mektig, myk og varm pels som nesten skinner i sølv. Eirik er en kontaktsøkende kosegutt som stadig kommer frem fra under stolen for å hilse på. Han ser frem til å slå seg til ro hos sin egen foralltidfamilie å få all oppmerksomhet. er kastrert, vaksinert og id merket.